5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler halinde sıralayacak olursak:

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır ve şunu da belirtmek isteriz, ister Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

Beklenmedik anlarda ansızın meydana gelen su baskınları, siz evde uyurken bile başınıza gelebilir. Musluk altında ve dolap içinde bulunan su vanalarının patlaması sonucu evinizi su basar. Birde tesisatlarda beton altında oluşan arızlar vardır.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Pro tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Professional tesisattan ZEKARİYA usta ve Fileüruz usta ile yeniledik.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise dimension hizmet verebilmem su kaçağı tespiti için sadece aramanız yeterli.

Su kaçak tespitinde en önemli husus arızanın tam yer tespitini yapabilmektedir. Örneğin su sızıntısı zeminde olsa bile bazen aynı ses duvar kısmında duyulabilir ki cihaz kalitesi kadar ustanın da su kaçağı tespit tecrübesi çok önemlidir.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında gardenımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇOkay gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Akustik dinleme su kaçağı tespit cihazını alırken dikkat edilmesi gereken konular arasında; cihazın sesi algılama kalitesi, ses netlik durumu, garanti süresi, frekans aralığı gibi konulara dikkat edilmelidir.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve dimension işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Musluk diplerinden çAlright ince su kaçak tespiti sızıntılar olabilir bu durum tespitini yapabilirsiniz. Dışarıda borular, musluklar, ara musluklar kontrol edilir ise bu yolla bir sızıntı bulma şansımız vardır.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu su kaçağı tespit sağlıyoruz.

Report this wiki page